Οδηγίες διαδικτυακών συναντήσεων

Προετοιμασία πλαισίου για on-line συναντήσεις

 1. Παρακαλούμε θερμά, πριν την προγραμματισμένη συνάντηση, να έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή του Zoom Client for Meetings.
  α. Για ηλεκτρονικό υπολογιστή (επιτραπέζιο ή laptop) μπορείτε να την κατεβάσετε και εγκαταστήσετε από [εδώ]
  β. Για tablet ή κινητό μπορείτε να την κατεβάσετε και εγκαταστήσετε ως εξής:
  – Αν έχετε συσκευή Android, μέσω του Google Play, από [εδώ]
  – Αν έχετε συσκευή iPhone/iPad, μέσω του App Store, από [εδώ]
  .
 2. Για να εισέλθετε στη συνάντηση, πατήστε το σύνδεσμο που σας έχει έρθει στο e-mail που έχετε δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής σας, γράψτε το ονοματεπώνυμό σας (είναι απαραίτητο να φαίνεται σωστά το ονοματεπώνυμό σας), επιλέξτε τη χρήση μικροφώνου και κάμερας και περιμένετε στο Waiting Room, μέχρι η συντονίστρια της συνάντησης να σας επιτρέψει την πρόσβαση.
  .
 3. Εναλλακτικά, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο το παραπάνω δε λειτουργεί, ανοίγετε την εφαρμογή του Zoom, πατώντας πάνω στο εικονίδιο, πατάτε Join a Meeting και βάζετε πρώτα το Meeting ID και στην συνέχεια το Passcode, που σας έχουν έρθει στο e-mail που έχετε δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής σας και συνδέεστε.
  .
 4. Παρακαλούμε, να έχετε δοκιμάσει ότι λειτουργούν το μικρόφωνο, τα ακουστικά και η κάμερα σας και να είστε σε μέρος με σταθερή σύνδεση internet.
  .
 5. Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, e-mail, τηλέφωνο) θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την μεταξύ μας επικοινωνία και ενημέρωση. Όποια επιπλέον στατιστικά στοιχεία (π.χ. αποτελέσματα μέσω polls, ερωτηματολόγιο αξιολόγησης) προκύψουν από τη συνάντηση θα είναι ανώνυμα.

Προς αποφυγήν δυσκολιών, παρακαλούμε θερμά να έχετε διαβάσει τις οδηγίες προσεκτικά και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα. Αν, παρόλα αυτά, δε μπορέσετε να συνδεθείτε, στείλτε e-mail στο: kesanher@gmail.com.

Συμβόλαιο συμμετοχής στις on-line συναντήσεις 

 • Η δέσμευση για τη συμμετοχή σας είναι αναγκαία από την έναρξη έως το κλείσιμο της συνάντησης, καθώς η σύνδεση γίνεται σε πολλά επίπεδα και θέλουμε να φροντίσουμε ώστε να έχουμε ένα ασφαλές πλαίσιο για την εξέλιξη των διεργασιών της ομάδας μας.
  .
 • Παρακαλούμε, για την τήρηση του απορρήτου της επικοινωνίας, εξασφαλίστε την ατομική/ιδιωτική συμμετοχή σας, χωρίς παρεμβάσεις τρίτων στο χώρο σας.
  .
 • Φροντίστε να έχετε κλείσει όλους τους ήχους από ειδοποιήσεις που λαμβάνεται στον υπολογιστή σας και να έχετε τα τηλέφωνά σας στο αθόρυβο ή σε flight mode.
  .
 • Δεν επιτρέπεται η φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση ή η εγγραφή με οποιοδήποτε τρόπο μέρους ή όλης της συνάντησης, χωρίς προηγούμενη άδεια και συναίνεση από τους συμμετέχοντες.
Create your website with WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: